mimladi

Najavljujemo konferenciju: Probudi pobjednika u sebi!

Vrlo zanimljiva i nesvakidašnja konferencija održava se u gradu na Dravi. Danas, u srijedu 16. lipnja od 13:00 do 16:00h sati u Osijeku, održat će se posebna pobjednička konferencija: Probudi pobjednika u sebi!


Predavači na konferenciji su renomirani sportaši i sportski djelatnici koji jako dobro znaju kako se pišu uspješne pobjedničke priče. Mladima u Osijeku svoja znanja i iskustva prenosit će trener NK Osijeka Nenad Bjelica, hrvatski gimnastički reprezentativac Robert Seligman i fitness trener Frane Jerčić.


PROGRAM:

SRIJEDA, 16. lipnja 2021.
13:00h – Nenad Bjelica, trener NK Osijeka
14:00h – Robert Seligman, hrvatski gimnastički reprezentativac
15:00h – Frane Jerčić, fitness trener

LOKACIJA: Ekonomski fakultet Osijek, dvorana broj 1.

Konferencija se održava u zajedničkoj organizaciji Savjeta mladih grada Osijeka, Savjeta mladih Osječko-baranjske županije i Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Organizatori su prepoznali što je mladima u Osijeku potrebno kako bi izgradili sebe i društvo u kojem svi radimo, djelujemo i živimo. Kao odgovor na tu potrebu organizirana je konferencija Probudi pobjednika u sebi.


Konferencija je besplatna za sve sudionike i održava se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, uz ograničen broj mjesta zbog epidemioloških razloga, ali organizatori su se pobrinuli i za prijenos uživo na Facebook stranicama organizatora: Savjet mladih Grada Osijek, Savjet mladih Osječko-baranjske županije, i Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera.

Sve detalje oko programa i organizacije možete saznati na službenom eventu konferencije.

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.