mimladi

Promocija romana “Priručnik za mud(r)ost”

Dugo sam tragala za odgovorom kako čovjek pronalazi svoj put i onda sam pronašla i taj odgovor i taj put, ali s godinama sam shvatila da naći put nije najveći izazov. Onaj veći je – kako na tom putu ostati postojan. – kaže nam Tina Primorac, supruga, majka petero djece i književnica.

Osim što je supruga, majka i književnica, ona je i voditeljica projekta Paresia u sklopu kojega stvara i vodi komunikacijske radionice za odrasle i razne projekte za djecu koji potiču razvoj i afirmaciju njihovih talenata. Voditeljica je i amaterske dramske skupine za odrasle DramaMama, autorica i režiserka mnogih predstava. Po struci diplomirana novinarka, a u duši veliki kreativac i organizator.

Priručnik za mud(r)ost peti je roman koji je napisala i u njemu je objedinila dva velika izazova koja prate ljudske živote: kako pronaći svoj put i kako naći snagu za ustrajnost i rast, čak i onda kad nam okolnosti poručuju da je bolje odustati. Ovo je roman o upuštanju u avanturu svih avantura: voljeti sebe, biti svjestan svoje vrijednosti i imati dovoljno samopouzdanja kako bismo ispunili svoju svrhu i poziv.

Autorica ističe da je i nju ovaj roman promijenio dok ga je pisala, a tvrdi kako će i svakoga tko ga bude čitao promijeniti jer to nije običan roman, već roman za buđenje života!

Prva promocija romana Priručnik za mud(r)ost održat će se u Zagrebu, u petak, 11.6. s početkom u 18 sati, u The Garden Brewery, na adresi Slavonska 22f.

Dobro došli!

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.