mimladi

Klub Zona: Do kraja mjeseca – popravljanje bicikli, izrada nakita i igranje šaha

Klub za mlade Klub Zona program u listopadu završava još jednim subotnjim Šahovskim popodnevom, a prije toga će se u srijedu održati Biciklopopravljaonica te u četvrtak Radionica osnova izrade nakita. Sva događanja su besplatna, ali uz obaveznu rezervaciju mjesta na klubzona.net. 

Već šest sezona u programu Kluba Zona održava se Biciklopopravljaonica. Prve i posljednje srijede u mjesecu, od 17 do 20 sati, volonteri besplatno popravljaju manje kvarove na biciklima te bicikle čine sigurnijima i funkcionalnijima. Radionica osnova izrade nakita još je jedna u nizu kreativnih radionica četvrtkom u 18:30h. Sudionici će ovog puta, osim što će upotrebom kliješta i perli steći osnovna znanja o izradi novog nakita, imati priliku i popraviti stari nakit koji su slobodni donijeti na radionicu.

FOTO: Klub Zona


Šahovska popodneva
održavaju se svako dvije subote od 18 do 20 sati i prilika su za druženja uz razgovore o šahu, analize mečeva i šahovske partije – najavljuje posljednja
listopadska događanja Goran Biličić, voditelj Kluba Zona, ističući da se sva događanja održavaju uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera.

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.