mimladi

Član SSMH nadareni je tekstopisac – Luka Goreta potpisuje novu pjesmu grupe Bumerang

Grupa Bumerang snimila je spot za svoju novu pjesmu “Trideset u hladu”. Dok glazbu za pjesmu potpisuje Ljubo Šeperić Luppo, tekst zajednički potpisuju Luppo i Luka Goreta, član Svjetskog saveza mladih Hrvatska. Aranžman pjesme djelo je Marija Mikšića.

Luka je mladi tekstopisac koji je do sada ostvario suradnju s nekima od najpoznatijih autora i izvođača domaće glazbe. Njegov dar i potencijal za pisanje tekstova prvi je prepoznao Nenad Ninčević, jedan od najpoznatijih domaćih tekstopisaca, producenata i skladatelja zabavne glazbe te tvorac brojnih hitova i popularnih pjesama.

U lipnju 2023. godine Luka je kao autor sudjelovao na festivalu “Šokačke pisme” u Županji, na kojem je izvedena pjesma “Tajna skrivena” za koju je Luka napisao tekst. Pjesmu je uglazbio Ivica Plivelić, a otpjevao ju je Stjepan Jeršek Štef. Prošle je godine Luka objavio navijačku pjesmu “Ajmo, Vatreni” čiji su izvođači Svjetski savez mladih Hrvatska i Udruga slijepih Split. Pjesmu su uglazbili Nenad Ninčević i Toni Rajnović, a objavljena je u znak podrške Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Luka bi i u budućnosti želio pisati za poznate izvođače te surađivati s autorima zabavne glazbe. Želja mu je pisati pjesme koje će publika prihvatiti i prepoznati, što je cilj svakog, a posebice mladog tekstopisca.

Lukinu najnoviju pjesmu “Trideset u hladu” u izvedbi grupe Bumerang možete poslušati u nastavku.

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.