mimladi

Sudjelujte na konferenciji “Mladi smo, pa šta?”

Trenutno je Europska godina mladih što omogućuje mladima podršku da istaknu koje su njihove potrebe. Upravo je to jedan od povoda zbog kojih Mreža za aktivaciju mladih organizira konferenciju Mladi smo, pa šta? u četvrtak, 24. 11. 2022. u Zagrebu i Samoboru. Nije zbog kremšnita!

Nazivom konferencije 𝗠𝗹𝗮𝗱𝗶 𝘀𝗺𝗼, 𝗽𝗮 š𝘁𝗮? želi se istaknuti da dob nije blokada mladima za izražavanje svojih potreba i predlaganje rješenja. Program su sastavljali mladi lideri čime se osigurava participativnost i da je konferencija tematski bliska mladima.

Prvi dio programa održat će se u prostoru Centra za mlade Bunker, u Samoboru. Na konferenciji će biti predstavljena analizu društvenog utjecaja predloženih intervencija kroz projekt „Mreža za aktivaciju mladih“.

Mladi lideri predstavit će inicijativu Biraj fakultet ili struku, bitno da je na tvoju ruku! Ova inicijativa pomaže mladima da se upoznaju sa širim spektrom argumentacije za odabir zanimanja. Bit će održan i prvi panel na temu Transparentno zapošljavanje, koji će mladima olakšati prepoznavanje posla koji odgovara njihovim željama.

Sudionici će u prvom djelu programa sudjelovati i u world caféu pod nazivom Što nas mlade brine? Na kraju programa u Samoboru bit će OPEN MIC – nastup odabranih sudionika koji iskažu interes u prijavnici za konferenciju. Pobjednike OPEN MIC-a čeka vrijedna nagrada.

Drugi dio programa održat će se u prostoru Boogaloo, u Zagrebu. Program započinje panel diskusijom Društvene mrže: prilike i neprilike u kojoj će sudjelovati hrvatski influenceri. Nakon toga se sudionici počinju opuštati sudjelovanjem u pub kvizu pod nazivom „Mladi smo, pa svejedno nešto znamo“ . Nakon završetka kviza slijedi umrežavanje svih sudionika konferencije u opuštenoj atmosferi Boogaloo kluba do ponoći.

Kako biste sudjelovali na konferenciji, potrebno je ispuniti prijavnicu. Kranji rok za zaprimanje prijava je nedjelja, 20.11.2022. Sudionicima konferencije bit će osigurana hrana, pokriveni putni troškovi i promotivni materijali zahvaljujući donatorima. U slučaju da sudionici žive izvan Zagreba, bit će im osiguran i smještaj.

Na kraju konferencije dobiva se potvrda o sudjelovanju. Sudjelovanje je besplatno zahvaljujući financijskoj podršci projekta „Mreža za aktivaciju mladih“, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Pratite Mrežu za aktivaciju mladih na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu, a upite šaljite na mladi@zamisli.hr. Vidimo se!

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.