mimladi

Popularni sajam knjiga “Interliber” održava se ove godine od 8. do13. 11. 2022.

O sajmu

Ovogodišnji, 44. međunarodni sajam knjige, Interliber; održat će se u terminu od 8. do 13. studenog 2022. godine, na radost svih knjigoljubaca i strastvenih čitatelja.

Nakladničke kuće i knjižare već su dugi niz godina prisutne na sajmu knjiga, svima dobrom poznatom pod nazivom – Interliber. Kako bi dojam bio što potpuniji, svake se godine njeguje kultura čitanja, koja je, najblaže rečeno, dovedena do samog savršenstva.

Kao i svake godine, bit će prilike za kupovinu novih knjiga, susrete s dragim nam piscima i svakodnevni kulturni i edukativni program.

Što je Interliber?

Međutim, „Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najznačajnije domaće i inozemne nakladnike i knjižare, platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja.“ (Zagrebački velesajam, 2022)

Što očekivati od Interlibera?

Svake godine Interliber nadmašuje samoga sebe – od organizacije, izdavača, izbora literature do susreta s autorima.

Svake godine svjedočimo velikom broju posjetitelja i velikoj zainteresiranosti javnosti za događanjima na Interliberu. Svatko tko imalo voli knjige, ovdje bi trebao pronaći nešto za sebe i usrećiti svoju toplu knjišku dušu.

Organizatori, izdavači i autori, sigurna sam, jedva čekaju susret sa svima vama, našim dragim ljubiteljima pisane riječi. Dođite nam na još jedan knjiški spektakl – Interliber!

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.