mimladi

Grupacija Svjetske banke raspisala natječaj za mlade profesionalce

Grupacija Svjetske banke raspisala je natječaj za Program za mlade profesionalce Grupacije Svjetske banke (WBG Young Professionals Program).

Program za mlade profesionalce početna je točka za mlade za razvoj međunarodne karijere u Grupaciji Svjetske banke, koja se sastoji od tri organizacije – Međunarodne financijske korporacije (IFC), Svjetske banke i Multilateralne agencije za osiguranje investicija (MIGA).

Kroz spomenuti program, odabrani kandidati iz cijelog svijeta dobivaju vrijedno profesionalno iskustvo kroz petogodišnji ugovor na puno radno vrijeme, intenzivne treninge, mentorstva, globalne rotacije i prilike za networking.

Na navedeni se program mogu prijaviti osobe koje su rođene nakon 1. listopada 1990., a imaju završen magisterij ili doktorat iz relevantnih područja, relevantno profesionalno iskustvo, imaju znanje engleskog jezika u govoru i pismu te su zainteresirani za teme međunarodnog razvoja. Stoga pozivamo sve kvalificirane pojedince iz različitih profesionalnih, akademskih i kulturnih sredina da se prijave.

Grupacija Svjetske banke zapošljava mlade profesionalce iz cijelog svijeta, a prednost imaju državljani zemalja članica Grupacije Svjetske banke (poput Republike Hrvatske).

Prijave traju do 15. srpnja 2022. godine, a više informacija o programu i načinu prijave potražite ovdje.

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.