mimladi

Postani dio redakcije portala mimladi.hr!

Misliš li da se ne govori dovoljno o određenim temama koje zanimaju mlade? Pratiš aktualna zbivanja u društvu, kulturi, politici i ekonomiji? Smatraš da mladi nemaju medijski prostor za promišljanje o ozbiljnim i stručnim temama? Poduzmi nešto u vezi toga, postani autor/ica za mimladi.hr! 

Što ti nudimo?

Prvenstveno, imat ćeš javnu platformu na kojoj ćeš moći objavljivati svoje članke. Na portalu ćeš imati vlastiti autorski profil s kojim će biti povezani svi tvoji članci. 

Uredništvo će ti se javljati s povratnom informacijom na članke tako da ćeš izbrusiti svoje vještine pisanja za online platformu. Uz to, dobit ćeš volonterski ugovor na temelju kojega možeš dobiti potvrdu o volontiranju odnosno dosadašnjem angažmanu za portal.

Kako postati autor/ica za mimladi.hr? 

Do 10. 10. 2021. na mail adresu info@mimladi.hr, uz naznaku „želim biti autor/ica“, pošalji kratki tekst od 350-500 riječi na koju god temu želiš, životopis i motivacijsko pismo od 250 do 350 riječi. Nepotpune prijave se neće uzimati u obzir.

Ako se još uvijek dvoumiš trebaš li se prijaviti na natječaj, pročitaj iskustvo jedne od autorica na portalu:

Činjenica: papir i olovku nosim svuda sa sobom. Za svaki slučaj, imam čak i jednu malu olovku koja stane u novčanik. Rad na portalu mimladi.hr pružio mi je priliku da sve zapisano ne ostavim skriveno od svijeta i razbacano po papirićima. Pružio mi je i mnogo više: mlade ljude – prijatelje, motivirane da svoju ljubav prema raznim temama i vlastito iskustvo prenesu drugima, istodobno gradeći sebe. Malo hrabrosti i otvorenost novim iskustvima uistinu mogu otkriti nove horizonte.
Dora Škarica

Koji su uvjeti suradnje?

Od svih članova redakcije se očekuje aktivna komunikacija s uredništvom i minimalno jedan članak mjesečno. Detaljnije upute o uvjetima suradnje će dobiti svi koji budu primljeni u redakciju.

Po završetku natječaja javit ćemo ti se s povratnom informacijom. 

Radujemo se tvojoj prijavi!

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.