mimladi

IAESTE Rijeka: online Mjesec edukacije studenata

IAESTE Rijeka po prvi put u online obliku donosi svoj projekt Mjesec edukacije studenata (MES) pod pokroviteljstvom Studentskog centra u Rijeci. IAESTE je Udruga koja se bavi razmjenom studenata u svrhu odrađivanja stručne prakse, a od iznimne im je važnosti doprijeti do studenata kako bi im pokazali da postoji i nešto više od suhoparnoga studiranja.

Cilj MES-a je motivacija i dodatna edukacija za studente i mlade. Sam će se projekt odvijati online, preko Google Meeta, na poveznici https://meet.google.com/hyf-tvah-bzu, i to svake srijede tijekom mjeseca ožujka. Predavanja obuhvaćaju teme iz područja poduzetništva i buissnesa, Erasmus+ programa te iz svijeta kripto-valuta pa sve do psiholoških savjeta vezanih uz mentalno zdravlje u doba korone.

Dugoročni cilj IASTE-a je poticanje proaktivnosti studenata i dodatnih usavršavanja.

Kao šlag na kraju, pripremili su predavanje o radu njihove Udruge, radnim grupama, projektima koje provode te o tome kako možete postati njihovim članom!

FOTO: Raspored predavanja – IAESTE privatna arhiva 

Dodatne informacije o projektu i samoj Udruzi možete pronaći na Facebook događaju i na mrežnoj stranici IAESTE-a Rijeka, kao i na službenim profilima na društvenim mrežama – Facebooku iInstagramu

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.