mimladi

CZP Osijek: Samozapošljavanje i pravni oblici poduzeća

Centar za poduzetništvo (CZP) Osijek organizacija je civilnoga društva i poduzetnička potporna institucija čije su osnovne aktivnosti poduzetnička podrška te EU projekti i međunarodna suradnja. Njihova je misija poslovno savjetovanje, informiranje i edukacija u smjeru poduzetništva, a cilj je poticati, promovirati i razvijati poduzetničko ponašanje u poduzećima te informirati i osposobljavati poduzetničko djelovanje.

CZP je u travnju 2020. godine započeo sa svojim projektom Arija čija je svrha osigurati potpore novim poduzećima te olakšati poslovanje postojećih poduzeća kroz razvoj novih i postojećih usluga stručne i savjetodavne podrške. U sklopu projekta Arija organizira se radionica pod nazivom Samozapošljavanje i pravni oblici poduzeća koja će se održati u utorak, 23. veljače 2021., u trajanju od 11 do 14 sati putem Zoom platforme. Radionica je besplatna, ali je broj sudionika ograničen stoga je potrebno prijaviti se putem obrasca za prijavu do 21. veljače 2021. godine.

Foto: CZP Osijek


Cilj radionice je pružanje potrebnih informacija budućim poduzetnicima kako bi mogli započeti proces samozapošljavanja. Tijekom radionice govorit će se o odabiru adekvatnog pravnog oblika, o uvjetima i načinima korištenja potpore za samozapošljavanje te o poslovnom planiranju.  Voditeljica radionice bit će Sara Kuček (univ. bacc. oec.) koja je stručna suradnica za poduzetništvo i projekte u Centru za poduzetništvo.

Sve informacije o samoj udruzi, njihovim projektima i edukacijama možete saznati na njihovoj mrežnoj stranici i Facebook stranici.

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.