mimladi

Bookiraj termin kao da je 2020. – mojtermin.hr

Hrvatska je početkom svibnja ušla u drugu fazu popuštanja epidemioloških mjera, kojim je, između ostalog, dozvoljen rad djelatnosti u kojima se ostvaruje bliski kontakt, poput frizera, brijača i pedikera. Nakon otvaranja kozmetičkih i frizerskih salona, došlo je do velike potražnje za spomenutim uslugama. Tehnološki start-up Code Stitch je osmislio jednostavan, brz, besplatan i online način rezervacije termina – mojtermin.hr

Što je „moj termin“?

Moj termin je platforma preko koje možete rezervirati termin – online. Brzo. Praktično. Jednostavno. Besplatno. Preko mojtermin.hr aplikacije možete rezervirati točan termin u bilo kojem salonu u Hrvatskoj koji su se registrirali na portalu mojtermin.hr. Hrvoje Kostić iz start-upa Code Stitch kaže kako se projektom mojtermin.hr koji je namijenjen frizerima te kozmetičkim salonima i sličnim djelatnostima ova tvrtka bavi već duže vrijeme i upravo je zbog nezahvalne situacije koju je donio coronavirus, odlučio da korištenje aplikacije bude besplatno i svima dostupno.

Pixabay
Foto: Pixabay


Na koji način funkcionira?
Za početak odete na web stranicu mojtermin.hr. Kako biste rezervirali termin za neku od usluga, potrebno je registrirati se. Nakon registracije se možete  prijaviti u svoj korisnički račun. Ukoliko se ne registrirate, možete istraživati salone i usluge koje nude, kao i cijene, no ne možete rezervirati termin.

Rezervacija termina je brza i jednostavna. Nakon pretrage onoga što vas zanima, ulazite u proces rezervacije termina. Prvi korak tog procesa je odabir poslovnog subjekta. Idući korak je odabir usluge. Možete odabrati i više usluga. Nakon toga, trebate odabrati zaposlenika. Četvrti korak je odabir datuma i vremena termina. Posljednji korak je pregled termina sa svim detaljima, te konačna potvrda rezervacije. U trenutku kada vaš termin bude prihvaćen, dobit ćete obavijest.

Također, termin se može i otkazati bilo kada. Preduvjet je da se prijavite s vašim korisničkim imenom u aplikaciju i  poslovni subjekt odmah primi obavijest o otkazivanju termina.

Prilikom rezervacije termina, poslovni subjekt dobiva notifikaciju o istome te ga može prihvatiti ili odbiti. Također, moguće je postaviti automatsko potvrđivanje termina. Kada je termin potvrđen, sprema se u Kalendar. Ne morate više zvati salone i tražiti slobodne termine te ulaziti u dugotrajne razgovor kada vi možete, kada salon može, kada je vaš omiljeni zaposlenik slobodan…

Foto: Pixabay

Aplikacija će omogućiti i olakšati poslovnim subjektima jednostavno i efikasno bilježenje podataka o klijentima salona, koje je Hrvatski Zavod za javno zdravstvo propisao kao jednu od obveznih stavki tijekom epidemije COVID-19.

U brojnim zemljama postoji mogućnost online rezervacija termina za određene frizerske ili kozmetičke salone. Tehnologija i trendovi se zauvijek mijenjaju. Možda je jedina konstanta među ovim dosljednim promjenama to što tehnologija nastavlja igrati veću i veću ulogu u našem svakodnevnom životu, kao i u svakodnevnim poslovnim procedurama i operacijama. Frizerski i kozmetički saloni, kao i cijela beauty industrija nisu iznimka. Danas kupci očekuju mogućnost pristupa mogućnostima rezervacija salona i putem interneta 24/7. Uostalom, većina iskustava u svakodnevnom životu ljudi osposobljava potrošače da preferiraju online rezervacije, a ne interakcije licem u lice.

Ovo je tek početak djelovanja ovog startupa kojem je glavni cilj tehnološko poboljšanje naših života.

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.