mimladi

Prijavi se na projekt Kompas i usmjeri svoju budućnost

Svjetski savez mladih Hrvatska u suradnji s partnerskim organizacijama Carpe Diem Karlovac, Impress Daruvar, SplitMisli, ESN Dubrovnik, MiSiJa i OU Podum provodi projekt “Kompas – usmjeri budućnost u svojoj zajednici”.

Pokrenut je s ciljem podizanja svijesti o mjerama, pravima i poticajima  za samozapošljavanje i zapošljavanje mladih kao i osnaživanje mladih na zagovaranje u svojoj lokalnoj zajednici poboljšanja uvjeta i procesa zapošljavanja mladih te oblikovanja prijedloga smjernica za novu Strategiju o samozapošljavanju i zapošljavanju mladih.

Kroz aktivnosti projekta – online istraživanje, konferencije, panel diskusije, radionice i ostale edukacije projektom se želi potaknuti i osposobiti mlade iz cijele Hrvatske a napose one iz 7 županija uključenih u projekt, da preuzmu odgovornost za svoju budućnost i utječu na promjene potrebne za poboljšanje statusa mladih u Hrvatskoj.

U sklopu projekta već je održana konferencija“Tvoja budućnost – tvoja odgovornost!” u Otočcu, od 11. do 13. listopada 2019. godine  na kojoj su predstavljeni i rezultati istraživanja o stavovima mladih o zapošljavanju i samozapošljavanju koje je provedeno u svibnju ove godine.

Ovaj tjedan slijede jednodnevne konferencije:

Karlovac (24.10.),

Split (25.10.),

Bjelovar, Sikirevci i Otočac (26.10.),

Pozivamo sve zainteresirane mlade da nam se pridruže na konferencijama, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici.

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.