mimladi

Uloži, posloži, umnoži, a kako – saznaj i ti na jubilarnom Financial Week-u

Već deset godina za redom tim studentske udruge eSTUDENT Računovodstvo i financije organizira projekt koji omogućuje studentima da, uz pomoć vrhunskih stručnjaka iz svijeta financija, dobiju znanja koje u fakultetskoj predavaonici ne mogu. I ove godine u roku od pet dana, od 13. do 17. prosinca, odvit će se tri predavanja online te dvije radionice uživo. Svi su pozvani stjecati znanja o aktualnim temama iz područja financija, a i ono još uzbudljivije – odigrati kviz i osvojiti brojne nagrade. Prijaviti se može na formi do 11. prosinca. 


Što se može očekivati na ovogodišnjem Financial Week-u?


U ponedjeljak, 13. 12., održat će se predavanje idealno za one koji svoja buduća znanja žele uložiti u kriptovalute – “Puno ne mozgaj, kripto upoznaj”, pod vodstvom blockchain developera i vlasnika kriptoportala Bitfalls Brune Škvorca


U utorak, 14. 12., studenti koji još nemaju ideju kako uopće započeti, a kamoli gdje uložiti,  posložit će svoje znanje na radionici  “Što poduzetnik početnik treba znati?”. Tamo će ih u osnove uvesti Gordan Hrobec, osnivač Opulento računovodstvenog servisa koji pomaže poduzetnicima.


U srijedu, 15. 12., sudionici imaju priliku doživjeti “Jedan dan na poslu – Porezni savjetnik”, uz pomoć radionice u revizorskoj tvrtki Mazars Cinotti


U četvrtak, 16. 12., oni koje zanimaju financije, a znanje žele umnožiti i o tehnologiji, poslušat će predavanje Hrvoja Ćosića – “Kako je Aircash postao #1?”.


Za kraj, u petak, 17. 12., za sve one koji se smatraju ekološki osviještenima ili to žele postati, organizirano je predavanje Luke Draženovića – “Ulaganje u zelenu budućnost”


Zašto postati dio Financial Week-a?


Ako predavanja i radionice nisu uspjele dovoljno zainteresirati studente, možda će ih za prijavu inspirirati riječi predavača Financial Week-a 2019. godine Borisa Blaževića: “Prave izazove s upravljanjem osobnim financijama će studenti imati tek za dvije, tri, četiri godine kad krenu uistinu raditi. Ovo im je sad jako dobra priprema.” 


Ako želiš znati više informacija o samoj udruzi ili panelima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.