mimladi

8. Tjedan Svjetskog saveza mladih – Donatorska večer

U sklopu 8. Tjedna Svjetskog saveza mladih Hrvatska „Stari izazovi, novo ruho“, održat će se Donatorska večer, vrhunac višednevnog programa u kojoj će Svjetski savez mladih Hrvatska (Dalje: SSMH) javnosti približiti svoj rad tijekom proteklih godina.

Kao što je 8. Tjedan SSMH dobio novo ruho, tako je novo ruho dobila i sama Donatorska večer. Naime, radi novonastale epidemiološke situacije, cijeli program Tjedna SSMH prebačen je online,  pa će se tako i sama Donatorska večer SSMH održati putem Zoom platforme. SSMH za Vas je pripremio zanimljiv program u petak, 4. prosinca 2020. godine, od 20:00 do 21:30 sati.

Iz topline svoga doma imat ćete priliku vidjeti kako smo rasli kroz godine jer će svoja iskustva o osnivanju i napretku iz godine u godinu podijeliti upravo osnivači i predsjednici SSMH.  Predstavit ćemo Vam i projekte koje smo provodili te one koje ćemo tek provoditi. Također, ako nam se pridružite, moći ćete uživati i u stihovima Stjepana Lacha uz pratnju gitare, zaigrati kviz te osvojiti razne nagrade.

Kao udruga mladih koja potiče proaktivan društveni angažman te svojim projektima i aktivnostima upoznaje mlade s poduzetništvom i ohrabruje ih u njihovim prvim poduzetničkim koracima, ove godine po prvi puta proglasit ćemo najboljeg mladog poduzetnika u 2020. godini. Konkurencija je velika, provjerite na poveznici i podržite svoga favorita te sudjelujte u odabiru najboljeg mladog poduzetnika za 2020. godinu.

Sudjelovanje u programu Donatorske večeri je besplatno, no naš rad moći ćete podržati donacijom. Sav prikupljeni novac usmjerit ćemo u stipendiranje sudionika našeg projekta “Ljetna škole bioetike i ljudskih prava 2021.” Ako se pitate zašto pomoći studentima i omogućiti im sudjelovanje na Ljetnoj školi, saznat ćete na samoj večeri jer će svoja iskustva podijeliti dva sudionika prošlogodišnje Ljetne škole.

Pozivamo vas da ispunite prijavni obrazac i osvojite nagradu.
Prijaviti se možete do 30. 11. 2020. u 00:00 sati.

Ako se ne prijavite, i dalje ćete se moći uključiti u Donatorsku večer i podržati donacijom rad SSMH, no nećete moći sudjelovati u izvlačenju tombole i osvajanju vrijednih nagrada.

Ako ne možete sudjelovati, no prepoznajete vrijednost našeg rada i želite nas podržati donacijom, možete to učiniti uplatom na sljedeći broj računa:

Primatelj: Svjetski savez mladih Hrvatska

IBAN: HR0823600001102713007

Model i poziv na broj: 00 00002020

Adresa: Vlaška 31, 10000 Zagreb

Opis plaćanja: donacija

Svaki oblik Vaše podrške obogatit će naš daljnji rad zato podržite nas i Vi!
Neka i Vaši hladni dani poprime novo ruho!

 

PROGRAM – DONATORSKA VEČER
20-21:30h – Zoom
*Uvodna riječ*
*Kratki izvještaj o radu za 2020. i planovi za 202.*
*Video osnivača SSM u Hrvatskoj*
*Glazbena točka – Stjepan Lach*
*Dodjela nagrada*
*Kahoot kviz*
*Tombola*
Dojmovi s Ljetne škole


Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.