mimladi

Pet aplikacija za tjelovježbu

1. Home Workout
Prva aplikacija na našem popisu zove se Home Workout gdje vam se nudi mnogobrojan popis različitih vježbi za sve dijelove tijela i sve dobne skupine. Također u njoj možete postaviti određeni cilj i izraditi prilagođen program koji će vam u tome pomoći. Aplikacije ima izbor različitih izazova koji traju 30 dana. Izazovi su prilagođeni svim razinama fizičke spremnosti i zasigurno će pomoći u motivaciji i tjelovježbi. Aplikacija je osmišljena kako bi vježbanje bez opreme i teretane bilo efikasno usmjereno te kako bi se trening mogao napraviti od kuće.

2. Runtastic
Sljedeća aplikacija se zove Runtastic i ona je namijenjena za kondicijski trening. Trčanje i bicikliranje nikada nije bilo lakše. Aplikacija prati kilometre koje ste prošli, izgubljene kalorije i vašu prosječnu brzinu. Također postoji GPS funkcija i izbor glazbe koji je besplatan. Na kraju mjeseca dobivate razne statistike o tome koliko ste bili aktivni i koliko ste postigli. S aktivnom zajednicom i mnogim programima sigurno će vam ova aplikacija olakšati svakodnevnu tjelovježbu.

3. Fitness & Bodybuilding
Za razliku od prethodnih aplikacija Fitness & Bodybuilding nudi širok izbor video predložaka koji objašnjavaju kako se izvode pojedinačne vježbe i koje dijelove tijela ciljaju i grade. Za ovu aplikaciju će biti potrebna oprema, ali postoje i vježbe za koje ne treba.  Aplikacija nudi i plan prehrane s receptima iako se za ovu funkciju treba pretplatiti. Gotovo sve vježbe i video predloške možete preuzeti besplatno. Jednostavnog je izgleda tako da je snalaženje u njoj vrlo lagano.

4. Fitify
Još jedna odlična aplikacija zove se Fitify i ona izrađuje prilagođen program samo za vas tako da unesete koliko kilograma imate, svoju visinu i cilj koji želite ostvariti. Nakon tih podataka dobivate izbor različitih treninga i programa koji su preporučeni za vas. Aplikacija vas vodi dan po dan i nudi razne opcije istezanja i zagrijavanja prije samog treninga. Ponuda planova je podijeljena u nekoliko kategorija poput snaga, cardio i yoga tako da možete točno odabrati kakvu vrstu treninga želite. Kao i prethodne aplikacije prati vaš napredak kroz tjedan i mjesec, a motivira vas tako što obavljanjem vježbi dobivate medalje koje su vidljive na vašem profilu.

5. BodBot
BodBot je aplikacija koja pomoću tehnologije umjetne inteligencije stvara i prilagođava plan rada vama. Možete odabrati vježbate od kuće ili u teretani, koji vam je željeni cilj i koliko teške vježbe da budu. Ovisno o vašem izboru umjetna inteligencija će vam složiti program koji je jedinstven za vas. Postoji mogućnost dodavanja vlastitih vježbi u program i ova aplikaciju za razliku od prijašnjih prati sve dijelove vašeg napretka. Pruža pregled obavljenih treninga, tjelesne promjene i tablicu zdrave prehrane koja daje pregled hrane koja je bogata proteinima, masti ili što god je potrebno za vas kako bi došli do svog cilja. U aplikaciju su integrirane i glasovne upute tako da ne morate gledati u mobitel dok vježbate.
Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.