mimladi

Tvoja budućnost – tvoja odgovornost

Poziv na buđenje i razmišljanje o životu ne dolazi na poštansku adresu mjesta gdje živiš. Dok jedni odlaze iz Hrvatske, neki se tu i tamo vraćaju, ali i dalje možemo reći kako nezadovoljstvo u Hrvatskoj postoji i ne treba od toga okretati glavu. Posljedica stanja je odlazak mladih, a vladajući svojim politikama i mjerama koje donose pridonose odlasku umjesto ostanku mladih nada.

Posljedica stanja je odlazak mladih, a vladajući svojim politikama i mjerama koje donose pridonose odlasku umjesto ostanku mladih nada.
U ovakvoj atmosferi koja je demotivirajuća, na nama mladima je da uzmemo stvar u svoje ruke i da nas se ozbiljno počne shvaćati.
Upravo zbog toga je nastao projekt Kompas-usmjeri budućnost u svojoj zajednici kojeg provodi Svjetski savez mladih Hrvatska u partnerstvu sa sedam udruga.
Provesti online istraživanje Zapošljavanje i samozapošljavanje mladih u RH s ciljem dobivanja vjerodostojnih podataka koji će poslužiti kao temelj za izradu prijedloga mjera za Strategiju o zapošljavanju i samozapošljavanju mladih; educirati mlade o postojećim mjerama, politikama i poticajima za zapošljavanje u samozapošljavanje mladih na lokalnoj, nacionalnoj i EU razini, samo su neki od ciljeva ovog ambicioznog projekta. U istraživanju možete sudjelovati do 17. svibnja putem sljedeće poveznice.
Došlo je vrijeme da zajedničkim snagama radimo na boljoj budućnosti. Ti i ja, svi smo odgovorni i svi možemo učiniti nešto da se stvari promijene na bolje pa krenimo zajedno u smjeru nade i boljitka.
Ako se želiš uključiti u projekt i sudjelovati u istraživanju ili te možda zanimaju ove teme onda prati Facebook stranicu i Instagram profil Suprotiva kako bi sve saznao na vrijeme.

#kompas
#miostajemo

Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.