mimladi

Motiviraj se je projekt u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Studentski zbor studentsko je predstavničko tijelo čiji su članovi studenti na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, i bavi se sadržajima vezanim uz studentski standard, kulturu i sport. Također, pomaže u rješavanju svih izazova s kojima se studenti susreću tijekom svog obrazovanja.

Ovime Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu želi služiti studentima i unaprijediti studentski život, a ideja čitavog projekta vođena je krilaticom “Studenti za studente”. Motiviraj se je projekt čiji je cilj edukacija i motivacija studenata raznim radionicama i predavanjima; od toga kako pravilno napisati životopis do savjetovanja pri rješavanju težih životnih problema. Ovo je druga godina izvođenja projekta, a publika neprestano raste.

Predavanja su besplatna i dostupna svim studentima. Održavat će se u zagrebačkom Studentskom centru (koji se nalazi na adresi Savska cesta 25) i u Kinu Forum (Jarunska 2) od 18. do 20. siječnja 2019. godine prema sljedećem rasporedu:

  • 18. siječnja 2019., petak, Stablo znanja (Studentski centar)

16:00 The Biggest Loser, radionica u kojoj studenti međusobno dijele svoje akademske (ne)uspjehe, a psiholog objašnjava takve patente ponašanja te približava studentima kako ih promijeniti u svoju korist. Božidar Nikša Tarabić, mag. psych.

18:00 Saša Ceci, fizičar na Institutu Ruđer Bošković i “jedan od najaktivnijih hrvatskih promicatelja znanosti“ (telegram.hr)

20:00 Goran Šimić, Neuroznanost učenja i pamćenja

 

  • 19. siječnja 2019., subota, Stablo znanja (Studentski centar)

18:00 Nino Raspudić, Što možemo naučiti od petsto godina stare knjige: primjer Machiavelli

 

  • 20. siječnja 2019., nedjelja, Kino Forum (Studentski dom Stjepan Radić)

18:00 Željko Pervan, Moje tajne

20:00 Vlatko Štampar, Stand up

Više informacija o projektu možete pronaći na sljedećim poveznicama: Motiviraj se i SZZG


Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.