mimladi

Što će Hrvatima kultura?

Peta po redu konferenciju Svjetskog saveza mladih Hrvatska (SSMH) naziva Mi ostajemo u Hrvatskoj! održava se od 20. do 24. studenog 2017. godine, u Zagrebu.

Tjedan svjetskog saveza mladih Hrvatska tradicionalno povezuje mlade ljude iz Hrvatske i drugih europskih zemalja s donositeljima odluka, predstavnicima akademske zajednice i civilnog društva te poduzetnicima, kako bi kroz edukativne i kulturne događaje razmijenili iskustva, stekli nova znanja i dobili poticaj za vlastiti angažman u svojoj lokalnoj zajednici kao i na nacionalnoj razini.

Ovo nije druženje kulturnjaka!

U srijedu, 22.11. dođite na tribinu „Hrvatska među nama“ koja će se održati u Hrvatskom školskom muzeju, Trg Republike Hrvatske 4, s početkom u 19 sati. O kulturnom nasljeđu, kulturi danas  te smjernicama za rješenja problema odvojenosti mladih od kulture govorit će Maja Hrgović, nagrađivana književnica, novinarka i pokretačica portala Arteist, Rene Medvešek, glumac, redatelj i profesor na Akademiji dramskih umjetnosti i Nikola Albaneže, povjesničar umjetnosti, kustos i muzeolog. Program vode Anita Ruso i Luka Tripalo.

 

Kući idete ohrabreni i zadovoljni jer shvaćate da imamo kulturu kojoj bi mnogi mogli zavidjeti. Donosite odluku da ćete malo više pratiti kulturne portale, malo više ići u kazalište i malo više posjećivati izložbe. Nemojte propustiti ovo besplatno punjenje kulturnih baterija!

mimladi.hr 


Unesite pojam po kojemu želite pretraživati portal.