Prijavi se na volontersku praksu na portalu mimladi.hr!

Mimladi.hr | 1 min | 06.04.2020

Poduzetništvo
Prilike za mlade
Aktivni građanin
Znanje na dlanu

Imaš izražene komunikacijske vještine, širok vokabular, a gramatiku i pravopis imaš u malom prstu? Već dugo godina kreiraš digitalni sadržaj za različite platforme, a za tebe kažu da si teški ekstrovert? Tražimo mladog novinara s barem dvije godine iskustva rada u struci s velikim interesom za pisanje o temama koje su povezane s mladima. Doktorat nije uvjet, ali nije niti na odmet.

 

Sigurni smo da si ovakve i slične tekstove pročitao već nebrojeno puta. Mi zapravo nudimo drukčiju perspektivu. Ne tražimo ni diplomu ni doktorat, nego samo dobru volju, malo vremena i želju za pisanjem o temama koje zanimaju mlade. Sve drugo ćeš imati priliku uz nas naučiti. Ako želiš proširiti svoj vokabular, poboljšati znanje gramatike i pravopisa, biti u središtu zbivanja i imati mjesto gdje možeš izraziti svoje mišljenje te pisati o uspješnim mladim poduzetnicima, a usput se i motivirati, onda si na pravom mjestu!

Prijavi se putem sljedeće poveznice do 12. travnja 2020. godine i stekni vrijedno iskustvo!

Portal mimladi.hr traži mlade ljude koji žele pisati o temama koje su bliske mladima, bilo da se to radi o političkim temama, obrazovanju, znanosti, uspješnim poduzetničkim pričama ili osvrtima na kazališne predstave, filmove ili knjige. Našim tekstovima želimo pokazati da i mladi imaju puno toga za reći, a portal mimladi.hr je upravo platforma za takve priče.

Iskoristi ovo vrijeme dok si doma, zaštiti sebe i druge, nauči nešto novo i prijavi se na volontersku praksu na portalu mimladi.hr!

Više o nama možeš saznati na našim profilima na društvenim mrežama, a o čemu smo do sada pisali možeš provjeriti na našoj web stranici.

Mimladi.hr

Uključi se u rad portala mimladi.hr! Piši o aktualnim zbivanjima u kulturi, poduzetništvu i politici. Raspravljaj o
filozofskim postulatima i pitanjima od javnog interesa. Potiči odlučnost među mladima i pomozi stvarati generacije koje su obrazovane o svijetu oko sebe.


Pogledaj još iz povezanih kategorija:

Poduzetništvo