NAJAVA: Znanje na djelu

Mimladi.hr | 1 min | 14.10.2020

Poduzetništvo
Prilike za mlade
Znanje na dlanu

Zabrinjava te visoka stopa nezaposlenosti? Prijavi se na program i otkloni strah novim poslovnim saznanjima! Prijave za prvi webinar u sklopu programa počinju u petak 16. listopada 2020. godine. Voditeljica je Matina Tenžera, a prvi sugovornik Matija Gracin. Prenosimo priopćenje za medije od zaklade Znanje na djelu u cijelosti.

U četvrtak 22. listopada 2020. u 17 sati počinje novi online program za djecu i mlade Znanja na djelu / Wissen am Werk - KARIJEROTEKA. Karijeroteka je niz razgovora s vodećim ljudima iz svijeta rada koji će odgovarati na pitanja „Koji je najzanimljiviji aspekt Vašeg rada? Kako se razvijala Vaša karijera? Koje su vještine ključne u Vašem poslu? Kakav biste savjet dali 16-godišnjem sebi?“


KARIJEROTEKA
je namijenjena učenicima 8. razreda osnovnih škola i  učenicima od 1. do 4. razreda srednjih škola i želi ih potaknuti da saznaju nešto više o uzbudljivim poslovima kroz razgovor s onima koji ih obavljaju.


Program traje od listopada 2020. do travnja 2021. godine, a webinar će se organizirati uvijek posljednja dva četvrtka u mjesecu. S mladima će razgovarati ugledni dizajneri, liječnici, bankari, kemičari, fizičari i mnogi drugi, a sve s ciljem poticanja mladih ljudi da istražuju karijere u Hrvatskoj.


Znanje na djelu
već više od šest godina približava mladima svijet rada i kroz programe je prošlo do sad više od 1600 učenika i nastavnika.

Mimladi.hr

Uključi se u rad portala mimladi.hr! Piši o aktualnim zbivanjima u kulturi, poduzetništvu i politici. Raspravljaj o
filozofskim postulatima i pitanjima od javnog interesa. Potiči odlučnost među mladima i pomozi stvarati generacije koje su obrazovane o svijetu oko sebe.


Pogledaj još iz povezanih kategorija:

Poduzetništvo