NAJAVA: Radionica medijske pismenosti

Mimladi.hr | 1 min | 10.10.2020

Poduzetništvo
Prilike za mlade
Znanje na dlanu

Osjećaš li se zasićeno i dezorijentirano od velike količine dostupnih informacija? Prijavi se na besplatnu online radionicu medijske pismenosti kako bi ti informacije služile umjesto da te zasite i dezorijentiraju! Radionicu organizira CMZ. Prenosimo opis iz FB događaja u cijelosti.


Prva radionica u sklopu projekta „Osnaživanje mladih kroz medijsko obrazovanje“ posvećena je temi medijske pismenosti i vjerovanja medijima. Termin radionice je utorak, 13. listopada 2020. od 17:00 do 20:00 sati.


Radionicu će voditi Silva Celebrini, dugogodišnja novinarka na 1. programu Hrvatskog radija. U svojoj bogatoj karijeri koja je započela 1976. godine, Silva je bila novinarka u informativnom programu gdje se bavila gospodarskim temama, osobito zaštitom okoliša i energetikom. Također, od 2000. do 2011. godine vodila je najpoznatiju političku kontakt emisiju „Kako Vlada vlada?“ s aktualnim predsjednicima Vlada Republike Hrvatske kojima je postavljala konkretna pitanja s ciljem točnog informiranja javnosti.


Ako si željan/a kritičnog pogleda na izvještavanje medija, ovo je prava radionica za tebe!


Interaktivna radionica održava se putem Zoom platforme, a prijaviti se možeš putem poveznice.

Rok za prijave je ponedjeljak, 12.10. u 20:00.Kako je broj sudionika ograničen na 20, požuri s prijavom i nađi si ugodno i poticajno mjesto s kojeg ćeš nam se pridružiti!

 

 

Mimladi.hr

Uključi se u rad portala mimladi.hr! Piši o aktualnim zbivanjima u kulturi, poduzetništvu i politici. Raspravljaj o
filozofskim postulatima i pitanjima od javnog interesa. Potiči odlučnost među mladima i pomozi stvarati generacije koje su obrazovane o svijetu oko sebe.


Pogledaj još iz povezanih kategorija:

Poduzetništvo