IAESTE Rijeka: online Mjesec edukacije studenata

Mimladi.hr | 1 min | 20.02.2021

Poduzetništvo
Prilike za mlade
Edukacije
Događaj

IAESTE Rijeka po prvi put u online obliku donosi svoj projekt Mjesec edukacije studenata (MES) pod pokroviteljstvom Studentskog centra u Rijeci. IAESTE je Udruga koja se bavi razmjenom studenata u svrhu odrađivanja stručne prakse, a od iznimne im je važnosti doprijeti do studenata kako bi im pokazali da postoji i nešto više od suhoparnoga studiranja.

Cilj MES-a je motivacija i dodatna edukacija za studente i mlade. Sam će se projekt odvijati online, preko Google Meeta, na poveznici https://meet.google.com/hyf-tvah-bzu, i to svake srijede tijekom mjeseca ožujka. Predavanja obuhvaćaju teme iz područja poduzetništva i buissnesa, Erasmus+ programa te iz svijeta kripto-valuta pa sve do psiholoških savjeta vezanih uz mentalno zdravlje u doba korone.

Dugoročni cilj IASTE-a je poticanje proaktivnosti studenata i dodatnih usavršavanja.

Kao šlag na kraju, pripremili su predavanje o radu njihove Udruge, radnim grupama, projektima koje provode te o tome kako možete postati njihovim članom!

FOTO: Raspored predavanja - IAESTE privatna arhiva 

Dodatne informacije o projektu i samoj Udruzi možete pronaći na Facebook događaju i na mrežnoj stranici IAESTE-a Rijeka, kao i na službenim profilima na društvenim mrežama – Facebooku iInstagramu

Mimladi.hr

Uključi se u rad portala mimladi.hr! Piši o aktualnim zbivanjima u kulturi, poduzetništvu i politici. Raspravljaj o
filozofskim postulatima i pitanjima od javnog interesa. Potiči odlučnost među mladima i pomozi stvarati generacije koje su obrazovane o svijetu oko sebe.

Pročitaj više:

Disruptivni poslovni modeli i njihovi policy problemi

Pojavom novih tehnologija na tržište nadiru i tzv. disruptivni poslovni modeli. Zašto su disruptivni i s kakvim se regulatornim problemima suočavaju? Saznajte u članku.

Očekivanja ubijaju

„Kada imaš očekivanja, pripremi se na razočaranje.“ – Ryan Reynolds

Prilike za mlade u EU - prvi dio

Što članstvo Hrvatske u Europskoj uniji znači za mlade i kakve mogućnosti im otvara? Doznajte u članku! 

Ovaj tjedan u bioetici: 22. 2. 2021. - 28. 2. 2021.

Saznajte više o prvom slučaju eutanazije u Peruu, povećanju medicinski potpomognutih samoubojstava u Švicarskoj te novoj aplikaciji za otkrivanje boli u bolnicama. Također, donosimo i vijesti o uzgoju organoida mozga u laboratoriju te o curenju podataka o zdravlju gotovo 500 000 pacijenata u Francuskoj.

Pero ® – tvrtka koja se bavi proizvodnjom sredstava za čišćenje bez otrovnih kemikalija

pero® je baš za vas ako ste već umorni od sredstava za čišćenje koje imaju štetne sastojke i želite prijeći na proizvode koji neće štetiti vama, vašoj obitelji i prirodi. Više o samome brendu, njihovim proizvodima i o tome kako je sve krenulo, saznajte u nastavku članka. 

Svjetski savez mladih Hrvatska donosi posljednji dio velike analize dvaju prijedloga zakona o pobačaju

Obilježavajući četvrtu godinu otkada je Ustavni sud RH Vladi RH naložio donošenje novoga zakona, Svjetski savez mladih Hrvatska donosi analizu dvaju prijedloga zakona o pobačaju. U nastavku pročitajte drugi dio analize.


Pogledaj još iz povezanih kategorija:

Poduzetništvo