CZP Osijek: Samozapošljavanje i pravni oblici poduzeća

Mimladi.hr | 1 min | 19.02.2021

Poduzetništvo
Prilike za mlade
Edukacije
Događaj

Centar za poduzetništvo (CZP) Osijek organizacija je civilnoga društva i poduzetnička potporna institucija čije su osnovne aktivnosti poduzetnička podrška te EU projekti i međunarodna suradnja. Njihova je misija poslovno savjetovanje, informiranje i edukacija u smjeru poduzetništva, a cilj je poticati, promovirati i razvijati poduzetničko ponašanje u poduzećima te informirati i osposobljavati poduzetničko djelovanje.

CZP je u travnju 2020. godine započeo sa svojim projektom Arija čija je svrha osigurati potpore novim poduzećima te olakšati poslovanje postojećih poduzeća kroz razvoj novih i postojećih usluga stručne i savjetodavne podrške. U sklopu projekta Arija organizira se radionica pod nazivom Samozapošljavanje i pravni oblici poduzeća koja će se održati u utorak, 23. veljače 2021., u trajanju od 11 do 14 sati putem Zoom platforme. Radionica je besplatna, ali je broj sudionika ograničen stoga je potrebno prijaviti se putem obrasca za prijavu do 21. veljače 2021. godine.

 

FOTO: CZP Osijek


Cilj radionice je pružanje potrebnih informacija budućim poduzetnicima kako bi mogli započeti proces samozapošljavanja. Tijekom radionice govorit će se o odabiru adekvatnog pravnog oblika, o uvjetima i načinima korištenja potpore za samozapošljavanje te o poslovnom planiranju.  Voditeljica radionice bit će Sara Kuček (univ. bacc. oec.) koja je stručna suradnica za poduzetništvo i projekte u Centru za poduzetništvo.

Sve informacije o samoj udruzi, njihovim projektima i edukacijama možete saznati na njihovoj mrežnoj stranici i Facebook stranici.

Mimladi.hr

Uključi se u rad portala mimladi.hr! Piši o aktualnim zbivanjima u kulturi, poduzetništvu i politici. Raspravljaj o
filozofskim postulatima i pitanjima od javnog interesa. Potiči odlučnost među mladima i pomozi stvarati generacije koje su obrazovane o svijetu oko sebe.

Pročitaj više:

Disruptivni poslovni modeli i njihovi policy problemi

Pojavom novih tehnologija na tržište nadiru i tzv. disruptivni poslovni modeli. Zašto su disruptivni i s kakvim se regulatornim problemima suočavaju? Saznajte u članku.

Očekivanja ubijaju

„Kada imaš očekivanja, pripremi se na razočaranje.“ – Ryan Reynolds

Prilike za mlade u EU - prvi dio

Što članstvo Hrvatske u Europskoj uniji znači za mlade i kakve mogućnosti im otvara? Doznajte u članku! 

Ovaj tjedan u bioetici: 22. 2. 2021. - 28. 2. 2021.

Saznajte više o prvom slučaju eutanazije u Peruu, povećanju medicinski potpomognutih samoubojstava u Švicarskoj te novoj aplikaciji za otkrivanje boli u bolnicama. Također, donosimo i vijesti o uzgoju organoida mozga u laboratoriju te o curenju podataka o zdravlju gotovo 500 000 pacijenata u Francuskoj.

Pero ® – tvrtka koja se bavi proizvodnjom sredstava za čišćenje bez otrovnih kemikalija

pero® je baš za vas ako ste već umorni od sredstava za čišćenje koje imaju štetne sastojke i želite prijeći na proizvode koji neće štetiti vama, vašoj obitelji i prirodi. Više o samome brendu, njihovim proizvodima i o tome kako je sve krenulo, saznajte u nastavku članka. 

Svjetski savez mladih Hrvatska donosi posljednji dio velike analize dvaju prijedloga zakona o pobačaju

Obilježavajući četvrtu godinu otkada je Ustavni sud RH Vladi RH naložio donošenje novoga zakona, Svjetski savez mladih Hrvatska donosi analizu dvaju prijedloga zakona o pobačaju. U nastavku pročitajte drugi dio analize.


Pogledaj još iz povezanih kategorija:

Poduzetništvo