Zašto predavanje „Vještine zapošljavanja“?

Pronaći i dobiti posao zahtjeva suočavanje s nizom novih zadataka i situacija. Kao i svaki put kada se suočite s nekim novim područjem, u početku niste naročito uspješni u tome. Kako postati bolji? Kao i u svakoj aktivnosti, bolji možemo postati vježbom i edukacijom – nekim oblikom usvajanja novih znanja kako bi brže napredovali. Slično je i sa zapošljavanjem, jednim od najzahtjevnijih procesa za tvrtke, ali i za posloprimce.

Ovo predavanje pomoći će vam bolje razumjeti sve elemente zapošljavanja i značajno utjecati na vaš budući uspjeh kod potrage za poslom.

O predavaču:

Vladimir Benić zadnjih 10 godina bavi se optimizacijom procesa zapošljavanja. Pomaže tvrtkama prepoznati dobre kandidate, inovacijama kao što su online testiranja i video intervjui pomaže većem broju kandidata dobiti priliku predstaviti se poslodavcima, ali održava i niz predavanja i radionica za mlade u području zapošljavanja.

Vladimir je i osnivač CareerCentra, nove platforme s kojom želi popraviti sve izazove s kojima se susrećemo kod zapošljavanja. CareerCentar je  društvena profesionalna mreža, mjesto online edukacije, potrage za poslom, koji uz to obuhvaća niz online alata za kandidate i tvrtke. Cilj je sve informacije spojiti na jednom mjestu i tako učiniti zapošljavanje jednostavnijim, jeftinijim i boljim iskustvom.

Trajanje predavanja:

17 – 19 h

Datum:

24.1.2018.

Lokacija:

Stablo znanja
1. kat Studentskog Centra, Savska 25, Zagreb

 

mimladi.hr