Prijavi se na volontersku praksu na portalu mimladi.hr

| 1 min | 01.11.2019

Volonterska praksa na portalu mimladi.hr!

Imaš izražene komunikacijske vještine, širok vokabular, a gramatiku i pravopis imaš u malom prstu? Već dugo godina kreiraš digitalni sadržaj za različite platforme, a za tebe kažu da si teški ekstrovert? Tražimo mladog novinara s barem dvije godine iskustva rada u struci s velikim interesom za pisanje o temama koje su povezane s mladima. Doktorat nije uvjet, ali nije niti na odmet.

Sigurni smo da si ovakve i slične tekstove pročitao već nebrojeno puta. Mi zapravo nudimo drukčiju perspektivu. Ne tražimo niti diplomu niti doktorat, nego samo dobru volju, malo vremena i želju za pisanjem o temama koje zanimaju mlade. Sve drugo ćeš imati priliku uz nas naučiti. Ako želiš proširiti svoj vokabular, poboljšati znanje gramatike i pravopisa, biti u središtu zbivanja i imati mjesto gdje možeš izraziti svoje mišljenje te pisati o uspješnim mladim poduzetnicima, a usput se i motivirati, onda si na pravom mjestu!

Piši za mimladi.hr!

Prijavi se putem sljedeće poveznice do 10. studenog 2019. godine i stekni vrijedno iskustvo!

Više o nama možeš saznati na našim profilima na društvenim mrežama, a o čemu smo do sada pisali možeš provjeriti na našoj web stranici.