Za naš portal piše:

Cecilija Raffanelli

Cecilija Raffanelli rođena je 12.11.1998. u Beču. Napunivši 9 godina dolazi živjeti u Hrvatsku, kako bi bolje upoznala svoju domovinu. Na studij se ponovno vraća u Beč te upisuje menadžment. Stoga već nekoliko godina živi na relaciji Beč - Zagreb. Jer kako često naglašava “lijepo je živjeti u Beču, ali Hrvatska je Hrvatska i tu je moje društvo”. 

Uz studij odrađuje i praksu kao asistentica na prijemu pacijenata u ambulanti obiteljske medicine. Uz hrvatski govori engleski, njemački, talijanski i španjolski. 

Jako je znatiželjna te ju zanimaju razna područja, kao što su jezici, politika i razna društvena događanja, glazba, filmovi, poduzetništvo, organiziranje raznih događaja, zdrav život ali jednako tako i književnost i putovanja. Želja joj je jednog dana proputovati cijeli svijet. U slobodno vrijeme se voli družiti, šetati po prirodi, putovati, igrati sa svojim psom Odijem i pisati. Također oduvijek joj je želja bila promijeniti bar malo svijet i uključiti što više mladih u društvena zbivanja. 

Stoga joj je životni moto “Change the world with your smile. Dont let the world change your smile.” Što bi značilo - “Mijenjaj svijet svojim osmijehom, ne dopusti da ti svijet promijeni osmijeh.”


Svi članci ovog autora

Upoznaj i ostatak tima